info@grecoholidays.gr +30 210 32 53 710
Ταϊλάνδη - 12 ημέρες
Μπανγκοκ - Πουκετ - Σιγκαπουρη
Από €1450

Αναχωρησεις

Από Αθήνα

Φεβρουάριος 2018: 06/02/2018 | Μάρτιος 2018: 13/03/2018 | Απρίλιος 2018: 03 & 12/04/2018

Πληροφοριες

12 ημέρες σε Μπανγκόκ - Πουκέτ - Σιγκαπούρη

1η Ημέρα: Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό τη Σιγκαπούρη

2η Ημέρα: Άφιξη & ξενάγηση Μπανγκόκ

Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ και ακολουθεί ξενάγηση πόλης με έμφαση τα ανάκτορα και το σύμπλεγμα ναών, με τον σμαραγδένιο και ξαπλωτό Βούδα 45 μέτρων. Τ έλος θα σας δοθεί λίγος χρόνος για να φωτογραφηθείτε με φόντο το γύρω διάκοσμο των ναών, που η λεπτομέρεια τους, αγγίζει τη τελειότητα.

3η-4η Ημέρα: Μπανγκόκ / Προαιρετικές εκδρομές Αγιούταγια / Πλωτή αγορά Damnoen Saduak & γέφυρα του ποταμού Κβάι

Προαιρετικά, μπορείτε να συνεχίσετε για την ιστορική παλιά πόλη Αγιούταγια, κάνοντας επίσκεψη του ιστορικού πάρκου και βλέποντας τα θερινά ανάκτορα και τις τρεις Βουδιστικές στούπες. Ο συνδυασμός της βλάστησης, των νερών και των μνημείων θα σας εντυπωσιάσουν. Ή κάνοντας μία ολοήμερη εκδρομή στη πλωτή αγορά Damnoen Saduak και στη γέφυρα του ποταμού Κβάι 110 χλμ δυτικά της Μπανγκόκ, θα συναντήσετε τη διασημότερη πλωτή αγορά του κόσμου κάνοντας βόλτα με μακρόστενες βάρκες παζαρεύοντας στη τοπική πλωτή αγορά. Μπορείτε να συνεχίσετε με επίσκεψη στο συμμαχικό νεκροταφείο και μουσείο Β’ παγκοσμίου πολέμου, μέχρι να φτάσετε στη διασημότερη γέφυρα του κόσμου...αυτή του Ποταμού Κβάι…κάνοντας μία στάση στα απομεινάρια μίας ιστορικής γέφυρας. Ένα τοπίο γεμάτο από παραδοσιακές βάρκες να κάνουν βόλτα τους τουρίστες, παράκτια εστιατόρια να εστιάζουν σε αυτό το τοπίο και μικρομάγαζα με ημιπολύτιμους λίθους...συνθέτουν την καλύτερη εικόνα για να κλείσετε την ημέρα σας. Πτήση και διανυκτέρευση στο Πουκέτ.

5-8η Ημέρα: Πουκέτ

Χρόνος ελεύθερος στο «μαργαριτάρι του νότου» Πουκέτ, κάνοντας και μία μοναδική εκδρομή στα παραδεισένια νησιά Πι Πι Λε & Πι Πι Ντον (γνωστά από το ταινία Παραλία). Περιλαμβάνονται στάσεις για γεύμα και κολύμπι, στα σημαντικότερα σημεία των νησιών. Πτήση για Σιγκαπούρη.

9η -11η Ημέρα: Σιγκαπούρη

Ξενάγηση πόλης και βόλτες στους κήπους ορχιδέας & Άβαταρ, μυθικό θαλάσσιο λέοντας, κινέζικη & ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη στο νησί Σεντόσα για να δείτε το διάσημο σώου και το νυχτερινό σαφάρι. Check Out θα γίνει την 11η μέρα μεσημέρι και βραδινή μεταφορά στο αεροδρόμιο.

12η Ημέρα: Πτήση Σιγκαπούρη - Αθήνα.

* Σημειώσεις: Το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες και δεν επιδέχεται αλλαγής στις διεθνής πτήσεις του… παρά μόνο εσωτερικά στη Ταϋλάνδη. Για τη περίπτωση ελληνόφωνου συνοδού, απαιτούνται 15 άτομα ελάχιστη συμμετοχή και επιβάρυνση 180 ευρώ κατ’ άτομο. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ξενοδοχείων και προσθήκης εκδρομών αν το επιθυμείτε. Οι συγκεκριμένες αναχωρήσεις είναι οργανωμένες (όχι ομαδικές), με κοινές υπηρεσίες εδάφους και χωρίς συνοδό από Αθήνα. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε άλλα ξενοδοχεία για τη διαμονή σας και σε άλλες περιοχές. Στη περίπτωση που επιλέξετε να έχετε δύο γεύματα (ζεστό και κρύο μενού) στη μεγάλη πτήση, υπάρχει επιβάρυνση 40 ευρώ ανά διαδρομή. Μπορείτε να προαγοράσετε τη θέση σας εντός του αεροσκάφους, ακόμα και τη παροχή internet μέχρι 7 ημέρες πριν την αναχώρησή σας, μέσω του γραφείου μας. Τα δωμάτια σε κάθε προτεινόμενο ξενοδοχείο, είναι τα οικονομικότερα. Και μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση με επιβάρυνση (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ή κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, πληρώνοντας τη διαφορά.

Αναχωρήσεις:

Φεβρουάριος 2018: 06/02/2018 | Μάρτιος 2018: 13/03/2018 | Απρίλιος 2018: 03 & 12/04/2018

Οι παρακάτω τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.

Πόλη Αναχώρησης / Αεροπορική Εταιρεία Κατηγορία Ξενοδοχείου Περίοδος / Διάρκεια Διατροφή Δίκλινο Μονόκλινο Σαμούι αντί Πουκέτ Μπανγκόκ-Τσιανγκ Ράι-Τσιανγκ Μάι-Πουκέτ
Αθήνα / Scoot Μπανγκόκ - Windsor Suites & Convention 4*
Πουκέτ - Ramada Deevana Patong Hotel 4*
Σιγκαπούρη - Boss Hotel 4*
Φεβρουάριος - Απρίλιος / 12 ημέρες Πρωινό €1450 €1900 €1670 €1850

Περιλαμβάνεται

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore & Tiger) με το νέο αεροσκάφος dreamliner της Boeing, με χρήση αποσκευής 20 κιλών (χωρίς φαγητό)
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
 • Διαμονή σε διαμονή σε 4* ξενοδοχεία Ramada ή αντίστοιχα
 • Πρωινό καθημερινά
 • Εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα (1 ελληνόφωνη στη Μπανγκόκ και από μία αγγλόφωνη στο Πουκέτ & Σιγκαπούρη)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Προτεινόμενα ξενοδοχεία 4* ή αντίστοιχα: 2 νύχτες Μπανγκόκ - Windsor Suites & Convention 4*. 4 νύχτες Πουκέτ - Ramada Deevana Patong Hotel 4*. 2 νύχτες Σιγκαπούρη - Boss Hotel 4*.

Δεν Περιλαμβάνεται

 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Ό,τι δεν περιλαμβάνεται στα πιο πάνω προσφερόμενα
 • Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά τα κόκκινα πεδία!
  Η αίτηση στάλθηκε με επιτυχία!
  Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!